EKK Colourful Landscaping

Sint Baronstraat 7
8434 NS Waskemeer

Telefoon: 0516-420401
Mobiel: 06-22812612

E-mail: info@ekk-cl.nl
Website: www.ekk-cl.nl

KvK: 57592926
BTW: NL117992641B01

Werkwijze Inspiratie Portfolio
 • Eigenaresse stelt zich voor Missie en visie Over het logo
  Business to Business Particulieren Algemene voorwaarden
 •  
  Business tot Business
   
  Ontwerp tuin bedrijf of instelling
  Uw buitenruimte moet voor het eerst of opnieuw worden ingericht. Dankzij mijn opleiding ben ik gewend aan grotere projecten. Ik wil u dan ook graag behulpzaam zijn bij het brainstormen over en het ontwerpen van de buitenruimte. Bij ontwerp en beplantingsplan houd ik vanzelfsprekend rekening met de uitstraling van uw bedrijf of instelling en met uw gebruikswensen voor de buitenruimte, maar ook met de externe omstandigheden zoals bodem, grondwater, landschap, locatie etc.

  Ondersteuning landschapsarchitecten bij groenprojecten
  U bent landschapsarchitect en kunt bij een groot project wel wat ondersteuning gebruiken. Door mijn voormalige vak van office manager/directiesecretaresse, is het voor mij niet ongewoon, ondersteuning te geven. Ik heb daarnaast de gave dat ik snel en gemakkelijk teksten schrijf.
  In mijn recente opleiding tuin- en landschapsinrichting heb ik de modernste visualisatietechnieken geleerd (het complete Adobe-pakket, namelijk Photoshop, Illustrator en Indesign; ik werk met versie CS6). Daarnaast werk ik met Progecad/Autocad en SketchUp.
  Lay-outs van rapporten en brochures ontwerp ik zelf.
  Deze ijzersterke combinatie van schrijven en visualiseren wil ik graag beschikbaar stellen tegen nader overeen te komen tarief en voorwaarden. Voor mij een prachtige gelegenheid om (nog meer) kennis op te doen op mijn nieuwe vakgebied en voor u dé gelegenheid om zich geheel aan uw vak te wijden zonder zorgen over teksten en lay-out van rapporten.

  Ontwerp tuinen en andere buitenruimten in samenwerking met hoveniers
  U bent kundig hovenier en legt tuinen aan bij uw klanten. In de jaren na de aanleg zorgt u zo mogelijk voor het onderhoud van de aangelegde tuinen. U heeft echter te weinig tijd voor het maken van ontwerpen en beheerst bovendien de visualisatietechnieken niet of onvoldoende om een volledig uitgewerkt ontwerp met sfeerbeelden te maken.
  Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik werk graag en veel met de verschillende technieken en kan een aansprekende presentatie met ontwerp en visualisaties/sfeerbeelden maken voor uw klant.

  Overheid
  In uw gemeente liggen braakliggende terreinen, waarvoor u op zoek bent naar een nieuwe of tijdelijke bestemming.
  In een dorp of stad ligt een wat verwaarloosd stuk plantsoen, waarvoor u een nieuwe invulling zoekt. Hierbij denkt u aan een buurt(moes)tuin of een klein park.
  Er is groeiende vraag naar natuurbegraafplaatsen en u wilt ook een of meer aanleggen/inrichten.
  Welke van bovenstaande of andere vraagstukken op groen gebied u ook heeft; ik wil u graag behulpzaam zijn bij het ontwerp en het beplantingsplan.

  Contact
  Komt een van de bovenstaande situaties u bekend voor?
  Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik sta open voor allerlei vragen op mijn boeiende, nieuwe vakgebied.

Webdesign verzorgd door © Aksint