EKK Colourful Landscaping

Sint Baronstraat 7
8434 NS Waskemeer

Telefoon: 0516-420401
Mobiel: 06-22812612

E-mail: info@ekk-cl.nl
Website: www.ekk-cl.nl

KvK: 57592926
BTW: NL117992641B01

Werkwijze Inspiratie Portfolio
 • Eigenaresse stelt zich voor Missie en visie Over het logo
  Business to Business Particulieren Algemene voorwaarden
 •  
  Particulieren
   
  Voor een compleet tuinontwerp (met plattegrond, doorsneden en sfeerbeelden) zijn er mogelijkheden vanaf circa EUR 900,= inclusief BTW. Een en ander hangt echter sterk samen met factoren als het voorhanden zijn van een tekening (wellicht als Autocad-bestand) of plattegrond (op schaal en/of met maatvoering) en de grootte van uw perceel. Alle voorwerk dat ik niet hoef te doen, heeft een gunstige invloed op de totaalprijs.

  Het kan zijn, dat u (nog) geen ontwerpvoorstel wilt. In dat geval kan ik u het volgende aanbieden:
  • Quick scan van uw buitenruimte (EUR 150,= inclusief BTW).Ik beoordeel, vanzelfsprekend samen met u, uw buitenruimte. We bespreken knelpunten en brainstormen over oplossingen. Ik geef advies over lijnen en beplanting. Daarna stuur ik u de conclusies schriftelijk of per e-mail.

  Voorbeeld 1: uw tuin is ineens te overzien en niet “spannend”. Ik zal dan adviseren meer hoogte aan te brengen en/of een verborgen hoekje te creëren.Voorbeeld 2: uw tuin ligt in de schaduw van grote bomen en er wil “niets” groeien. Ik kan u laten zien, welke prachtige schaduwplanten er zijn.

  • Plantenwaaier/natuurattractiekaart (EUR 400,= inclusief BTW) (zie onderstaand voorbeeld).Ik onderzoek welke planten goed bij uw situatie, maar ook bij uw grondsoort en grondwaterstand passen. Daarna werk ik een overzicht uit, waarop niet alleen per maand is te zien welke planten bloeien, maar ook of ze herfstverkleuring, bessen of geur hebben en of ze aantrekkelijk zijn voor bijen en vlinders.

  Maak een vrijblijvende afspraak.

  Voorbeeld Plantenwaaier/natuurattractiekaart: 
   

Webdesign verzorgd door © Aksint