EKK Colourful Landscaping

Sint Baronstraat 7
8434 NS Waskemeer

Telefoon: 0516-420401
Mobiel: 06-22812612

E-mail: info@ekk-cl.nl
Website: www.ekk-cl.nl

KvK: 57592926
BTW: NL117992641B01

Werkwijze Inspiratie Portfolio
 • Sfeerbeeld van een nieuw landgoed Impressie beekdal (nieuwe natuur)
  Recreatiegebied bij zandwinningsplas Tuin
  Landschappen De IJssel uit zijn keurslijf bevrijd
 •  
  Recreatiegebied bij zandwinningsplas
   
  Bij een zandwinningsplas zullen recreatiewoningen en een wellness-centrum gebouwd worden. Tevens komt er een centraal gebouw met een restaurant en overige voorzieningen.

  Een handgetekende doorsnede laat zien dat de recreatiewoningen staan temidden van duintjes in bloemrijk grasland en met verspreide berken en krentenboompjes. De centrale ontsluitingsweg van het huisjesterrein is een laan met opvallend gekleurde bomen (Robinia pseudoacacia ‘Frisia’).

  Een in Autocad getekende en in Photoshop opgewerkte doorsnede toont het centrale gebouw met restaurant/voorzieningen en terrassen aan het strand. Tevens is er een beachclub/ijscobar in de plas.

  Een handgetekende axonometrie toont het wellness-terrein, ver weg van de drukte en afgesloten van de omgeving door een grondlichaam, waarin de zijmuren van het gebouw zijn weggewerkt en dat de tuin omsluit. Een grote moestuin op het voorterrein voorziet de keuken van groenten en fruit en van snijbloemen voor de tafels in het restaurant. Zowel op het voorterrein als in de tuin is kleurrijke prairiebeplanting toegepast, een verwijzing naar het bloemrijk grasland rondom.

  Het voorterrein is vrij toegankelijk voor wandelaars; het wandelpad loopt hier tussen de bloemen door (Photoshop-impressie). Verder is er vanaf het voorterrein een strak gemaaid graspad naar een open plek tussen de dennen (Photoshop-impressie).Webdesign verzorgd door © Aksint